PDF Печать E-mail
БІЦ "Слово" (м. Нікополь) - Наші новини
Автор: bizbizslovo21   
17.03.2016 15:39
There are no translations available.

Книги у подарунок бібліотеці


З 2015 року працівники Бібілотечно-інформаційного центру «Слово» (філія № 1 КЗ «НМЦБС») плідно співпрацюють з народним артистом України і дитячим письменником Сергієм Кустовим в рамках реалізації проекту «Львів-Нікополь: творча співдружність».

У минулому році працівники бібліотеки прийняли участь в оформленні та підготовці до друку книги Сергія Кустова «Оповідки про козака Тривуса», розрахованої для дітей молодшого та середнього шкільного віку.

15 березня 2016 року Сергій Павлович, завітавши до бібліотеки, подарував БІЦ «Слово» свою авторську книгу «Скомороший зорепад» із власним підписом, а також книги львівських письменників і поетів – Миколи Петренка, Світлани Антонишин, Мирона Юсиповича, Надії Ковалик, Володимира Пальцуна та Володимира Бондаренка.

 

 

Слід зазначити, що шановний гість з «міста Лева» давно цікавиться історією Нікопольщини і свою наступну книгу планує присвятити запорозькому козацтву, тому бібліотекарі ознайомили його з найважливішими сторінками історії Нікополя, показали куточок Дніпровських плавнів та макет Великого лугу, і навіть дали змогу уявити себе в ролі скіфського царя.

Сергій Кустов із задоволенням приміряв зроблений фахівцями БІЦ «Слово» муляж пекторалі і, ввійшовши в образ царя Атея, сфотографувався з ними на згадку про своє перебування у Нікополі.

 

 
Нікополь Nikopol, Powered by Joomla! and designed by SiteGround web hosting