03.jpg

Во саду ли, в огороде...

Сейчас на сайте

На даний момент 71 гостей на сайті

Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates
PDF Друк e-mail

Найкраща игра авиатор

Деякі люди хочуть заробити в Інтернеті і для цього використовують різноманітні ігри. Однією з популярних є гра Aviator. Це онлайн-гра, яка дозволяє заробити достатню кількість грошей. Коефіцієнт може досягати до х100. Це дозволяє з 50 UAH виграти 5000 UAH. Це азартна розвага нового покоління. Незважаючи на те, що про нього знають не стільки людей, скільки про ігрових апаратах, все ж воно є досить популярним. 

Авиатор игра дозволяє гравцеві відчути себе в ролі пілота. Заробіток залежить від того, на яку висоту вдасться підняти свій літак. Висота залежить від коефіцієнта, який залежить від фінальної ставки. У такій грі головне не перестаратися і зупинитися в потрібний момент. Їли набір висоти припиняється раніше, ніж користувач перевів у готівку ставку, то всі кошти згоряють. 

Під час гри потрібно знати наступні моменти: 

  • Коефіцієнт починається з х1 і збільшується, поки літак набирає висоту; 
  • Виграш дорівнює добутку множника; 
  • Перед початком генератор випадкових чисел дає коефіцієнт, при якому і запускається літак. 

Стратегія гри для однієї ставки 

У грі Aviator гравець на початку кожного раунду може зробити 1 або 2 ставки. Залежно від цього змінюється і стратегія гри. Гра з однією ставкою-відмінне рішення для новачків. Вся ваша увага буде сконцентрована на ігровому процесі, ваше завдання буде укладати в тому, щоб вчасно натиснути на кнопку «Кешаут»: до того, як літак полетить. При цій стратегії вам важливо правильно вибрати розмір ставки. Ми рекомендуємо використовувати такий розмір ставки, щоб Вашого банку вистачило на 200 запусків гри. Самий мінімум-100 ігор. Це дозволить дочекатися дійсно вигідних коефіцієнтів в декількох іграх, відбити програш і вийти в плюс. 

Таким чином, якщо ваш депозит на гру – UAH 100, то розмір ставки повинен бути UAH 1. Починати грати в Aviator з меншого банку не має сенсу, тому що ви не дочекаєтеся раунду з виграшними коефіцієнтами. 

Тактика мінімального ризику 

Ця тактика не принесе вам великого доходу на перших порах, проте ви зможете планомірно нарощувати свій депозит за рахунок частих і невеликих виграшів з коефіцієнтом x1.2-x1.21. Ви можете ввести вказане значення коефіцієнта у відповідне поле і використовувати функцію «Автокешаут». 

Високоризикована тактика гри для швидкого заробітку  

Згідно зі статистикою, випадання коефіцієнтів близьких до x100 в слоті Aviator відбувається в середньому 1 раз в 60-80 хвилин. Дочекайтеся такої ситуації, коли попередній великий виграш був близько 40-60 хвилин тому, і увійдіть в гру, чекаючи випадання максимального коефіцієнта.  

Гра на зростанні коефіцієнта 

Гра на зростанні коефіцієнта в Aviator має на увазі те, що гравець варіює значення коефіцієнта в кожному раунді, при цьому розмір ставки залишається незмінним. Ви повинні знайти оптимальну систему підвищення коефіцієнта, при якій ви зможете перебувати в грі мінімум 100 раундів і при цьому заробляти на такій тривалій дистанції. До речі, коефіцієнт можна не тільки підвищувати, але потім і плавно знижувати, це буде схоже на стратегію парасольку, яка регулює розмір ставки. Ви, немов на гірці, спочатку підвищуєте розмір коефіцієнта, щоб в разі виграшу перекрити програні раунди, а потім також плавно знижуєте, щоб зменшити ризик втрати виграних грошей. Зверніть увагу, вище представлені цикли підвищення коефіцієнта, після завершення першого циклу почніть його з самого початку і повторюйте, поки не зіграєте достатню кількість раундів в ігровій сесії. 

Стратегія гри для двох ставок 

Гра Aviator дозволяє гравцеві зробити дві ставки на один раунд. Додаткова ставка з'являється після натискання кнопки «Плюс» в панелі управління ставками. Ця стратегія вимагає від гравця трохи більшої уваги і реакції, тому використовувати її варто тільки після тренування по стратегії для однієї ставки. Для старту ми рекомендуємо використовувати першу ставку з коефіцієнтом x1.2 через функцію автоставка і автокешаут. Автоматичний режим дозволить вам сконцентруватися на виході з другої ставки. Після спрацьовування першої ставки, закрийте другу ставку по стратегії помірного ризику, описаної вище. 

Якщо ви готові взяти на себе ризик з метою отримання швидкого і великого заробітку, в стратегії з двома ставками використовуйте коефіцієнт x40 для першої і x100 для другої. Це дозволить не злити весь депозит відразу і дочекатися раундів з дійсно високими коефіцієнтами. 

Класичні стратегії управління розміром ставки 

У грі Aviator можна управляти розміром ставки, змінюючи його від раунду до раунду в залежності від його результату (програш або виграш). Опишемо найбільш популярні класичні системи управління ставками в азартних іграх, які також успішно можна застосовувати і в грі Aviator. 

Стратегія Мартінгейла 

Стратегія Мартінгейла-це універсальна система управління ставками для багатьох азартних ігор, де використовується принцип рівних шансів. Дану стратегію можна застосовувати і в грі Aviator. Її суть полягає в тому, що після кожного програного раунду гравець збільшує розмір попередньої ставки в 2 рази. Завдяки цьому, переможні раунди в Aviator окупають всі попередні програні. 

Наприклад, гравець робить ставку в UAH 1, встановлюючи переможний коефіцієнт в Aviator мінімум x2 (при меншому коефіцієнті стратегія Мартінгейла не працює). У разі програшу в паузі між раундами гравець повинен збільшити ставку до UAH 2. Дана стратегія підійде для тих, у кого є можливість використовувати великі депозити для гри, тому що має пройти достатньо часу для того, щоб ваша ставка зіграла і принесла перемогу. 

Стратегія Фібоначчі 

Стратегія Фібоначчі за принципом схожа зі стратегією Мартінгейла, різниця полягає тільки в прогресії розміру ставки. Якщо за системою Мартінгейла гравець подвоює ставку після кожного програшу, то за системою Фібоначчі кожна наступна ставка в разі програшу збільшується на величину попередньої. Наприклад, ми починаємо грати зі ставки в UAH 1 в першому раунді гри Aviator, послідовність (в разі програшів) буде виглядати наступним чином. Як ми вже відзначили, в разі програшу гравець збільшує ставку на розмір попередньої, а в разі виграшу переміщається на два числа назад. У разі перемоги в першому або другому раунді гравець продовжує нові раунди з самого початку. Приклад: 

Таким чином, гравець програв UAH 88. Щоб покрити збиток попередніх ставок, ваш виграшний коефіцієнт в Aviator повинен бути мінімум x2.6. Після виграшу гравець починає зі ставки в UAH 13 і продовжує послідовність. Не обов'язково починати зі ставки в UAH 1, головне, щоб кожна наступна ставка в разі програшу збільшувалася на розмір попередньої. 

За стратегією Фібоначчі ваш банкролл буде зменшуватися більш повільними темпами, ніж при грі за системою Мартінгейла. Це означає, що ви можете почати з менш великої суми на депозиті (але розраховуйте розмір банкролу мінімум на 100 раундів). З іншого боку, виграшний коефіцієнт по цій системі повинен бути вище (x2.6 проти x2), щоб виграш зміг покрити збитки. 

Стратегія Піраміда 

Основою цієї системи є математичне очікування виграшу, тобто після низки програшних ставок гравцеві обов'язково пощастить з виграшем. За системою піраміди в грі Aviator в разі програшу розмір ставки збільшується на 1 пункт, а в разі виграшу зменшується на 1 пункт. 

Стратегія Парлай 

У цій стратегії гравець збільшує ставку тільки в разі виграшу. У разі виграшу розмір ставки в наступному раунді Aviator повинен дорівнювати сумі виграла ставки і першої ставки. У разі програшу гравець не змінює розмір ставки. Стратегія парасольку в грі Aviator має на увазі поступове і плавне збільшення ставки в ході ігрової сесії, а потім таке поступове і плавне її зниження.  Спробуйте знайти для себе оптимальну послідовність і коефіцієнт виграшу в Aviator, щоб бути в плюсі на тривалій дистанції по системі парасольку. 

Оптимальна стратегія для новачків в грі Aviator 

Для тих, хто тільки робить перші кроки в гемблінгу, ми рекомендуємо використовувати автоматичні функції гри Aviator: автоставку і автокешаут. У ручному режимі можливі затримки при прийнятті рішення-людський фактор. В авто-режимі помилки оператора повністю виключаються. Для старту використовуйте ставки, які не перевищують 3-5% від розміру Вашого банку. Це дозволить зробити досить багато ставок і дочекатися вдалих раундів. В якості виграшного коефіцієнта вкажіть значення x1.5-ймовірність його випадання досить висока. 

 
 

, Powered by Joomla! and designed by SiteGround web hosting