PDF Печать E-mail
БІЦ "Слово" (м. Нікополь) - Новини відділу з питань культури та туризму
14.01.2016 00:00
There are no translations available.

Зимові свята

 

Зимові свята – один із наших найулюбленіших періодів року. Його з нетерпінням чекають і дорослі, і діти. Це час веселощів, чудес та казкової атмосфери дитинства, де в Новорічну ніч здійснюються заповітні мрії.

19 грудня до нікопольців завітав Святий Миколай. Він прибув на Європейську площу на відкриття Новорічної ялинки та подарував дітлахам святковий настрій. В цей день всі охочі мали змогу поспілкуватися зі Святим Миколаєм та написати листа Діду Морозу.

За традицією з 24 грудня по 04 січня комунальний заклад «Нікопольський культурно-дозвіллєвий центр» гостинно відкрив свої двері для маленьких жителів міста та їх батьків, щоб подарувати святкову Новорічну виставу «Если верить в чудеса». Перед виставою дітей розважали веселими іграми, конкурсами та хороводами навколо ялинки Дід Мороз, Снігуронька та герої улюблених мультфільмів.

06 січня учасники Народного фольклорного гурту «Микитин Ріг» привітали всіх працівників міськвиконкому з наступаючим святом Різдва театралізованим обрядовим дійством «Різдвяний вертеп». Цей обряд - одна з найдавніших різдвяних містерій, що збереглася до наших днів.

 

   

 

    

 

   

 

   

 

   

 

   

 

   

 

   

 

 

Наталя Василенко,
Директор КЗ «Нікопольський
культурно-дозвіллєвий центр

 
Нікополь Nikopol, Powered by Joomla! and designed by SiteGround web hosting